MB Radić

Usluge prevoza

Firma MB Radić je sa svojim voznim parkom u mogućnosti da ponudi i prevoz ADR roba na teritoriji Bosne i Hercegovine. Sva vozila zadovoljavaju stroge tehničke uslove u pogledu bezbjednosti , te buke i emisije štetnih gasova.

 

Ispunjeni su i svi tehnički uslovi, a vozila su opremljena i opremom za prevoz opasnih roba.

 

Moramo istaći da i u ovoj djelatnosti naše firme glavnu kariku predstavljaju zaposleni, u ovom slučaju vozači koji su stručno osposobljeni  za prevoz opasnih materija, a kako bi uslugu podigli na najviši viši nivo njihovo znanje se kontinuirano uvećava i kontroliše.

Caffe - Restoran

Caffe - restoran MB Radić nalazi se na putu Brčko - Bijeljina, idealnom mjestu za opuštanje i odmor nakon dugog puta. Osim prijatnog ambijenta i vrhunskih specijaliteta istakli bi vrhunsku uslugu koju će Vam omogućiti naši zaposleni. 

 

Poseban akcenat vrhunske kuhinje dat je raznoraznim specijalitetima od kojih bi izdvojili leskovački roštilj, što nas izdvaja iz standardne ponude restorana u Brčkom i okolini. Naravno, tu su i sve ostale vrste kuhinje.

 

Vjerujemo da će kvalitet usluge i specijaliteti iz naše kuhinje utpotpuniti Vaš doživljaj, i  doprinijeti da nam ponovo dođete u posjetu. 

 

U sklopu caffe - restorana nalazi se i parking prostor koji je opremljen fizičkim i tehničkim obezbjeđenjem, a omogućen je i parkinga za teretna vozila.

Motel

MOTEL MB Radić nalazi se na izlazu iz Brčkog, na putu Brčko - Bijeljina. Gostima smo u prilici da ponudimo jednokrevetni, dvokrevetni i apartmanski smještaj!

 

Sve sobe su opremljene s ciljem da se u potpunosti zadovolje sve potrebe naših gostiju. Posjetite nas i uvjerite se u smještaj koji smu u prilici da Vam ponudimo.

 

U sklopu MOTEL-a nalazi se i parking prostor koji je opremljen fizičkim i tehničkim obezbjeđenjem.

O nama

Firma MB Radić osnovana je 2003 godine sa sjedištem u Brčkom  sa pretežnom djelatnošću trgovina naftom i naftnim derivatima, te sporedne djelatnosti ugostiteljstvo, trgovina, prevoz ADR roba i prodaja nekretnina. 

 

Naše benzinske stanice nalaze se na putu Bijeljina - Brčko i to na dvije lokacije, u Brezovom Polju i na ulazu u Brčko, Bijeljinska 76. Obje benzinske stanice su opremljene prostorima za pauze vozača, sa namjerom pružanja usluga putnicima. Benzinska stanica u Brezovom Polju obezbjeđena je  fizički i tehnički  24h, a raspolaže velikim parking prostorom za putnička i teretna vozila.